Calgary Flames förnyar Schwindt och Solovyov och injicerar vitalitet i den nya säsongen

Calgary Flames förnyar Schwindt och Solovyov och injicerar vitalitet i den nya säsongen

Calgary Flames förnyar Schwindt och Solovyov och injicerar vitalitet i den nya säsongen

Calgary Flames nådde framgångsrikt kontraktsförlängningar med två begränsade fria agenter (RFA) innan träningslägret började, nämligen forwarden Cole Schwindt och försvararen Ilya Solovyov. Schwindt skrev på ett ettårigt tvåvägskontrakt med en årslön på $800 000, medan Solovyov fick ett tvåårigt hybridkontrakt, tvåvägs det första året och enkelriktat det andra året, med en årslön på $775 000.

Schwindts karriär startade i AHL-ligan säsongen 2020-21. Han bidrog bara med 2 poäng på 10 matcher under sin första säsong. Säsongen 2021-22 presterade han bra i 72 matcher för Charlotte Inspectors och samlade 40 poäng, vilket gav honom hans första chans att spela i NHL för Florida Panthers. Trots att han misslyckades med att göra mål på tre matcher visade han fortfarande sin potential. Strax efter gick han med i Flames genom en handel och gick sedan med i Calgary Flames. Säsongen 2022-23 gjorde Schwindt 32 poäng på 70 matcher, vilket gradvis visade sin offensiva förmåga, även om han inte har brutit poängtorkan i begränsade NHL-möjligheter.

Den 23-årige Schwindt kommer att fortsätta att förbättra sina offensiva färdigheter under den kommande säsongen och strävar efter att bli en pålitlig backup för Flames under säsongen 2024-25. Samtidigt har Solovyovs karriärbana också ökat stadigt. Han gjorde sin AHL-debut säsongen 2021-22 och gjorde 8 poäng på 51 matcher som rookie. Säsongen 2022-23 förbättrades hans prestationer, gjorde 18 poäng, och hade också en lysande prestation i sina korta NHL-framträdanden billiga tröjor med eget tryck, och bidrog med 3 assist på 10 matcher.

Flames återuppbyggnadsplan kommer att förlita sig på dessa två unga spelares tillväxt. Schwindt kommer att fortsätta kämpa för en chans att få fotfäste i NHL, medan Solovyov har visat potential i defensiven och förväntas tävla med erfarna lagkamrater om mer speltid under den nya säsongen. Flames ser fram emot att de två ska ta på sig Flames tröja under den nya säsongen, visa sin styrka och tillföra mer vitalitet till laget.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *