Curry och Pauls samhörighet skapar framgång för Warriors i början av säsongen

Curry och Pauls samhörighet skapar framgång för Warriors i början av säsongen

Curry och Pauls samhörighet skapar framgång för Warriors i början av säsongen

Nyligen förlorade Golden State Warriors mot Denver Nuggets 108-105 i en nära match, men spelet lämnade några intressanta konversationer. Några intressanta interaktioner ägde rum mellan superstjärnan Stephen Curry i en Warriors Tröjor och den regerande NBA-finalen MVP Nikola Jokic.

Under matchen visslades Curry för en foul efter att ha kommit i kontakt med Jokic på en break till korgen. Men Curry, som är 6 fot 2 och väger 185 pund, visade sarkastiskt upp sina muskler för Jokic, som är 6 fot 11 och väger 284 pund. Currys mod och sinne för humor var fantastiskt trots den enorma storleksskillnaden.

Dessutom har Warriors fått en stark 6-3-start på veteranen Chris Pauls första säsong i laget. Veteranens tillskott var utformat för att lösa de problem som laget hade med kemin förra säsongen. Pauls närvaro ger ytterligare ledarskap och organisatorisk kärna till laget och tar lite av trycket från Curry.

Curry fick nyligen frågan i en intervju med Yahoo Sports hur det är att dela rollen som starting guard med Paul. Han sa att det inte är något nytt för honom att spela med Paul, eftersom han är van vid att dela organisatoriska uppgifter med sin mångårige lagkamrat Draymond Green. Curry sa, “Det är inte så nytt som du kanske tror, Draymond är vanligtvis i den positionen medan de andra killarna täcker. Vi har spelat en hel del matcher tillsammans och den typen av förståelse är lätt att bygga upp. Han ser allt och du behöver inte vänta på instruktioner, det är ett utmärkt tillfälle för den andra killen att inleda anfallet.”

Curry betonade också sitt ledarskap i laget och sa att Pauls närvaro ger en extra fördel för laget. Han sa, “Jag leder på samma sätt. Spelar min röst och är konkurrenskraftig varje kväll. cp är bara en annan pålitlig röst, oavsett om det är jag, Draymond, cp eller Kevon Looney, kommer någon av oss som gör ett uttalande att tas på allvar.”

Även om det fortfarande är tidigt på säsongen, ser Golden State Warriors ut att vara mycket framgångsrika hittills genom att ta in Paul i en handel. Om Paul och resten av veteranerna kan hålla sig friska förväntas Warriors kämpa om ett nytt NBA-mästerskap 2024. Deras kemi och laginsats kommer att vara en nyckelfaktor för att uppnå detta mål. Ser fram emot att se fler spännande matcher och den styrka de visar.NBA-fans som inte har köpt tröjor ännu kan gå in på min webbplats där det finns många billiga NBA Tröjor!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *