Bills signar tidigare pro pitcher, placerar Kyle Elam på IR

Bills signar tidigare pro pitcher, placerar Kyle Elam på IR

Bills signar tidigare pro pitcher, placerar Kyle Elam på IR

Buffalo Bills tog några smarta steg efter onsdagens deadline. Laget meddelade att man signat den erfarne defensive tacklaren Linval Joseph och placerat cornerbacken Kyle Elam på skadelistan. Joseph kommer att skriva på ett ettårskontrakt värt upp till $3,72 miljoner, enligt NFL Networks Mike Garafolo.

Joseph, ett tvåfaldigt Pro Bowl-val och en Super Bowl-vinnande spelare, draftades ursprungligen av New York Giants i NFL-draften 2010. Han hjälpte Giants att vinna Super Bowl under sitt andra år i ligan, 2011. Han valdes sedan till Pro Bowl två år i rad, 2016 och 2017, med Minnesota Vikings.

Under sin karriär gjorde Joseph 179 framträdanden och 170 starter. Han har ackumulerat 664 tacklingar, 25,5 tacklingar för förlust, åtta forcerade fumbles, fem sacks, sex passförsvar och en touchdown. Han spelade sex säsonger med Vikings (2014-19), två år med Los Angeles Chargers (2020-21) och förra säsongen med Philadelphia Eagles.

Spelaren att hålla koll på innan deadline är Kyle Elam, en cornerback som draftades i den första rundan 2022 men som ännu inte har lyckats i Buffalo. Trots Elams svårigheter har Bills valt att behålla honom på rostern trots växande handelsrykten.

Buffalo Bills general manager Brandon Beane sa på onsdagen att laget kan överväga att vila Elam för att låta honom återhämta sig från en fotledsskada. Beane sa, “Kyle, saker och ting går inte så bra och hans fotled har stört oss. Vi överväger om vi ska vila honom eller inte för att skadan ska läka. Så han har varit ett problem och jag kan inte säga att han är 100 procent återställd, bara delvis.” Hittills har han inte varit tillräckligt bra i matcherna.”

Med lite tid för återhämtning kanske Kyle Elam kommer tillbaka till sitt gamla jag och kan fortsätta att ta på sig en Buffalo Bills Tröjor och stå på planen och visa vad han kan göra. Buffalo Bills kommer att vara på väg mot Cincinnati Memphis på söndag kväll. Jag undrar om Linval Joseph kommer att kunna spela som en “Super Bowl Champion” i en Bills tröja! Vi får se hur matchen utvecklar sig.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *