Gridiron Battle värms upp när Eagles tar sig an Vikings i NFL Week 2 Showdown!

Gridiron Battle värms upp när Eagles tar sig an Vikings i NFL Week 2 Showdown!

Gridiron Battle värms upp när Eagles tar sig an Vikings i NFL Week 2 Showdown!

Den nya NFL-säsongen såg en spännande andra vecka av action, och den här gången var det mellan Eagles och Vikings. Som rugbyfans har förväntat sig var spelet återigen ett spännande och spännande rugbyspel.

I början av matchen visade spelarna i Philadelphia Eagles Tröjor en stark önskan att attackera. En bra kontakt mellan quarterbacken Jalen Hurts och wide receivern Devonta Smith förde snabbt spelet till den främre 10-yardzonen i Vikings end zone. Trots att de inte kunde avsluta målskyttet direkt fick de en frisparksmöjlighet. Nästa bollinnehav var ett dödläge för båda lagen, som var tvungna att förlita sig på straffar för att tävla om poäng. Och sedan såg matchen sin första viktiga förändring av besittning när en Vikings punt-retur slogs ut av Eagles safety Theo Jackson och Eagles återfick besittningen igen.

Inför det andra kvartalet hittade Vikings en rytm i offensiven när Kirk Cousins bröt ner Eagles försvar med flera korta passningar, vilket kulminerade i en touchdown som TJ Hockenson fångade till 7-3 och gav Vikings ledningen igen.

Eagles kom ut igen för att starta den andra halvleken, med Jalen Hurts som körde en massiv markattack och runningback D’Andre Swift som bidrog med majoriteten av de offensiva yards och drev bollen framför Vikings slutzon vid 1-yardlinjen. Hurts utökade ledningen igen med hjälp av en rushing touchdown på en yard.

Vikings anfall kämpade dock i andra halvlek medan Eagles anfall utmärkte sig. De tog ledningen med 27-7 på mindre än tre quarters efter en lång 63-yard touchdown-passning från Hurts till Devonta Smith.

När den fjärde quartern började var Cousins fast besluten att ge bollen till sina ledande receivers, som inkluderade Justin Jefferson och TJ Hockenson, som fick flera gynnsamma yards av anfall, vilket kulminerade i en touchdown-avslutning av KJ Osborn för att driva ledningen till 28:34.

Eagles behöll dock bollinnehavet och runningback Swift fortsatte att spela bra och rusade inte bara igenom Vikings försvar vid flera tillfällen, utan gjorde också en lång löpning på 43 yards som ledde till en egen rushing touchdown, vilket gjorde att Eagles kunde hålla undan och vinna matchen.

I slutet av matchen slog Eagles Vikings 34:28 hemma, vilket gör det till två segrar i rad för den nya säsongen, medan Vikings led två nederlag i rad.NFL nya säsong, mer spänning kommer att fortsätta snart! Om du också är ett nfl-fan, glöm inte att köpa en billiga tröjor med eget tryck och titta på de kommande spelen!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *