Efter slutet av säsongen Austen. Vad händer med Matthews nu?

Efter slutet av säsongen Austen. Vad händer med Matthews nu?

Auston Matthews, Maple Leafs mest dominerande spelare, är inställd på ett nytt kontrakt i början av juli. Matthews står för ett nytt kontrakt i början av juli i år, vilket innebär att han kommer att vara ett hett diskussionsämne för Leafs!

Auston Matthews. Matthews var det bästa valet i NHL-draften 2016, och låt oss ta en titt på hans imponerande spel, då spelaren i den blå Maple Leafs tröja nr 34 gjorde 11 poäng (5 mål, 6 assist) på 11 slutspelsmatcher och hjälpte Toronto att besegra Tampa Bay Lightning i 6 av 7 matcher i den första omgången. Utan tvekan var målskyttet det mest spännande, med publiken som vrålade och hejade på honom. Det var också hans första seger i en slutspelsserie sedan 2004. Grattis till Auston Matthews. Matthews för hans enastående prestation på planen.

Matthews är också kontraktslös efter matchen, så vart tar han vägen härifrån? Auston Matthews har sagt att han är kontraktslös till 2023. Matthews säger att han fortfarande vill stanna hos Leafs under säsongen 2023-2024 och bära Leafs exklusiva blåa NHL Tröjor med nummer 34.

Oavsett vilket lag Auston Matthews spelar för i framtiden. Jag tror att det fansen vill se mer än något annat är hans kärlek till hockeyn och hans hängivenhet på isen, och vi hoppas att Matthews tar hem lite ära nästa säsong.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *