Jaren Jackson Jr. valdes framgångsrikt till Årets försvarsspelare för den ordinarie säsongen.

Jaren Jackson Jr. valdes framgångsrikt till Årets försvarsspelare för den ordinarie säsongen.

Den 18 april tillkännagav NBA officiellt utmärkelserna för den ordinarie säsongen 2022-2023, inklusive Årets försvarsspelare. I en hårt konkurrensutsatt säsong blev Grizzlies Jaren Jackson Jr. vinnare av utmärkelsen Årets försvarsspelare för den här säsongen för den ordinarie säsongen.

Jaren Jackson Jr. är en högt dekorerad professionell basketspelare, känd för sina enastående basketkunskaper och defensiva förmågor i NBA-ligan. Han föddes den 15 september 1999, valdes av Memphis Grizzlies i NBA-draften 2018 och inledde sin NBA-karriär samma år.

I tidigare matcher har Jaren Jackson Jr. gradvis visat sin styrka och talang för att bli en av kärnspelarna för Memphis Grizzlies. Under den här säsongen har han visat sin förmåga att spela extremt bra defensivt och vid ett tillfälle blev han en viktig kugge i lagets defensiv. I en Memphis Grizzlies tröja snittade han 18,6 poäng, 6,8 returer, en stöld och tre kepsar under en säsong som innebar att han vann sin andra raka kepstitel under ordinarie säsong. Han är en fysisk spelare som kan skjuta från utsidan och avsluta inifrån och är mycket bra på defensiva drag som kapningar och stölder.

Jaren Jackson Jr. har haft en imponerande säsong och har fått stort erkännande och beröm från NBA-funktionärer. Han har inte bara visat stor styrka och dominans på planen, utan han har också vunnit fansens och åskådarnas hjärtan med sin professionalism och laganda. Hans val till Årets försvarsspelare för den här ordinarie säsongen är ett mycket viktigt erkännande i hans karriär. billiga tröjor med eget tryck Vi ser också fram emot att se honom fortsätta att utmärka sig i framtida matcher och bli en lysande stjärna i NBA-ligan.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *